Παρουσίαση

Σπούδασα Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά τη στρατιωτική θητεία και την υπηρεσία υπαίθρου έκανα την ειδικότητά μου ως νευρολόγος, αρχικά στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος και στη συνέχεια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ειδικότητα εκπαιδεύτηκα επί 2ετία στην Κλινική Νευροφυσιολογία στο Εργαστήριο κλινικής Νευροφυσιολογίας της Α’ Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Από το 1998 ασκώ ελεύθερο επάγγελμα και αντιμετωπίζω μεγάλη ποικιλία κλινικών περιστατικών, που αφορούν διάφορες νευρολογικές παθήσεις. Νοσήματα όπως η νόσος του Parkinson, η άνοια – νόσος του Alzheimer, το εγκεφαλικό επεισόδιο, η επιληψία, η σκλήρυνση κατά πλάκας, παθήσεις ή βλάβες του Νωτιαίου Μυελού και παθήσεις των περιφερικών νεύρων (όπως η πολυνευροπάθεια ή ο νευροπαθητικός πόνος) αποτελούν μερικά από τα γνωστά νευρολογικά νοσήματα.

Ασχολούμαι ιδιαίτερα με εξετάσεις κλινικής νευροφυσιολογίας, γνωστές στον κόσμο με τα ονόματα Ηλεκτρομυογράφημα και Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, έχοντας πραγματοποιήσει περίπου 30.000 εξετάσεις σε περίπου 3.200 ασθενείς. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed.